Crafting Chaos Blog

FREEBIES Chaos Crafters2023-12-31T22:28:58+02:00

Op deze pagina staan alle GRATIS downloads en kortingen verzameld. Let op: de inhoud is alleen beschikbaar voor ingelogde blogabonnees (a.k.a. Chaos Crafters). Wil jij ook gratis lid worden en toegang krijgen tot alle freebies? Dat kan hier.

Op zoek naar een craft? Typ hier jouw onderwerp:

Hoi! Ik ben Manon

Hoi! Ik ben Manon. Ik run Studio Koolmees en de blog ‘Crafting Chaos’.

Hier vind je DIY tips en inspiratie voor verschillende soorten crafts, maar ook toffe interviews met bijzondere creatieve ondernemers (Crafty Conversations). Ik bied hen graag een extra podium en ik hoop dat zij jou nog verder inspireren!

Mijn berichten bevatten links naar benodigde producten in webshops van derden. Wanneer jij een aankoop doet via deze link, kost dat jou niets extra’s. Met de commissie die ik hiermee verdien, kan ik weer een kopje thee halen en voor leuke content zorgen. Dus dankjewel voor de support! Ik promoot alleen waar ik achter sta.

Abonneer je op de blog en krijg toegang tot alle gratis downloads en kortingcodes!

Wil je meer weten over Studio Koolmees en mijn producten? Neem een kijkje op de website van Studio Koolmees!

Ga naar de bovenkant