Ken je dat? Je bent zo creatief dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Je probeert alles en hebt een uitpuilende hobbykast. Vol met mooie spulletjes die je niet durft te gebruiken (is toch zonde, hè?). Zo ben ik ook…

Ik zeg: geef je er lekker aan over! Op deze blog vindt je inspiratie voor jouw volgende project. Van illustreren tot quilten. Kleine, luchtige projectjes. Zo komt die kast eindelijk eens leeg. Kan je weer lekker nieuwe materialen inslaan! ;)

Van tijd tot tijd post ik een Crafty Conversations, een bijzondere blogpost waarin ik diverse succesvolle creatieve ondernemers interview en in het zonnetje zet! Ik vind het heerlijk om op internet te scrollen en geïnspireerd te raken door alle geweldige ondernemers die ik tegenkom. Raak ook geïnspireerd door hun kracht en steun hun werk! Droom groot en vind je eigen stem!

Tot slot blog ik hier ook gezellig over mijn eigen bedrijf Studio Koolmees. Ik deel graag een kijkje achter de schermen bij het ontwerpen van mijn Cultuurpixels (borduurpatronen geïnspireerd door erfgoed) en andere crafts. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg maandelijks een overzicht van alle posts die je die maand gemist hebt!

Liefs, Manon